Popin’ Cookin NIEUWS

full31538054

Begin dit jaar kreeg ik bericht dat de Popin’ Cookin Gumi Tsureta is “gediscontinued” door kracie: de fabrikant is gestopt met het produceren van deze set. Meteen heb ik een méga bestelling geplaatst en daar hebben we het het laatste jaar mee gedaan, maar inmiddels zijn we aan de laatste doos begonnen… wil jij de Gumi Tsureta nog graag proberen? Wees dan snel, want op is in dit geval helemaal op!

Één van de nieuwste sets op de site is de Taiyaki Odango, een super leuk nieuw doosje. (Helaas) is dit de vervanger van de Popin’ Cookin birthday cake. Er zijn gelukkig nog wel 2 dozen naar ons onderweg ^_^ op dit moment zijn ze even op, maar eind deze maand krijgen we een nog een nieuwe levering! Daarna geldt dus helaas op is op!

De Popin’ Cookin Nazo Nazo Neru Neru is inmiddels vervangen voor nieuwe smaken, ook hiervan hebben we de laatste stuks nu op de site zijn. Wil je deze perzik/mandarijn variant nog graag proberen? Wacht dan niet te lang :)

Bekijk alle Popin’ Cookin sets op MostCutest.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>