Padico klei artikelen verkrijgbaar op MostCutest.NL

Padico artikelen shop je natuurlijk op MostCutest.NL

Naast Fluffy klei, eraser klei en D.I.Y. soap clay kun je nu ook bij MostCutest.NL terecht voor Padico klei en toebehoren. Padico klei droogt net als Fuwa Fuwa/Fluffy klei aan de lucht. Je hoeft de kleiwerkjes die je maakt dus niet af te bakken.

Padico squishy klei

Het bijzondere aan deze Padico klei is… het eindresultaat is een beetje squishy! Je kunt er, als de klei is gedroogd, dus in knijpen, het veert een beetje mee net als de squishy`s die je op MostCutest.nl kunt kopen! Super grappig! De resultaten zijn ook nog eens `waterproof`; je kunt er dus ook bijvoorbeeld een sleutel- of tashanger van maken. Je gemaakte vorm moet dan wel helemaal droog zijn – dit kan 3 tot 7 dagen duren. De klei is een beetje plakkerig: dat hoort zo! Vooral erg goed te gebruiken in een simpele mal.
padico klei 01
padico klei 02

Padico klei mallen

We hebben verschillende mallen van het Japanse merk Padico om de mooiste klei-vormen mee te maken. De mal-vorm is gemaakt van beweegbaar materiaal, zo kun je de klei er weer mooi uitkrijgen. Maak kawaii bedeltjes, sieraden, sleutelhangers etc. helemaal zelf met deze mooie mal.
PAdico mallen
padico mallen 02

Tips voor het gebruiken van een Padico klei mal:

  • Gebruik een (heel) klein beetje vaseline of olie om de mal in de vetten. Zo krijg je de klei er makkelijker uit
  • Je kunt ook een klein stukje extra klei gebruiken om de klei uit de mal te ‘trekken’.
  • Gebruik onze haakjes & hangers om leuke charms te maken: deze shop je hier op MostCutest.NL
  • Padico Deco Cream Sauce: klei versieren

    Met de PADICO Deco Cream Sauce kun je je kleiwerkjes versieren met een sausje: dit lijkt net echt! Super leuk op bijvoorbeeld taartjes en ijsjes, maar ook leuk te combineren met Mousse klei. Let op: te gebruiken op reeds gedroogde items. Droogt aan de lucht
    padico sauce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>